aktuální kurzy

Nutrilka kurzy:

11. 2. 9:00 ON-LINE - JAK JÍST PŘI PREDIABETU A CUKROVCE 2. TYPU

19. 2. 9:00 ON-LINE - TĚHOTENSKÁ CUKROVKA - jak chytře zvládnout dietu

25. 2. 9:00 ON-LINE - ZAŽÍVACÍ POTÍŽE U DĚTÍ - zácpa a průjem

Více informací o Nutrilka kurzech a přihlašování níže. 


Webináře ve spolupráci s Institutem moderní výživy (webináře jsou včetně celoživotního záznamu):

17. 2. 13:00 ON-LINE - VÝŽIVA V TĚHOTENSTVÍ 

18. 2. 13:00 ON-LINE - VÝŽIVA MATKY PŘI KOJENÍ

17. 3. 13:00 ON-LINE - VÝŽIVA DÍTĚTE V PRVNÍM ROCE ŽIVOTA

18. 3. 13:00 ON-LINE - VYVÁŽENÝ JÍDELNÍČEK DĚTÍ VE VĚKU 1-3 ROKY

Bližší informace a přihlašování na odkazu: Kurzy a webináře o výživě / Institut moderní výživy



ZAŽÍVACÍ POTÍŽE U DĚTÍ - ZÁCPA, PRŮJEM

ON-LINE, neděle 25. 2. v 9:00

Obsah kurzu:
1. Příčiny zažívacích potíží
2. Prevence zažívacích potíží
3. Strava při zácpě 
4. Strava při průjmových onemocněních 
5. Dostatečný prostor pro vaše dotazy

Místo konání: ON-LINE, odkaz obdržíte v den konání

Cena: 300,-/osoba

Délka trvání: 60 minut

OBDRŽÍTE ZÁZNAM, který budete mít k dispozici ještě 2 týdny po konání kurzu. Nemusíte se tedy připojit přímo v daný termín. Doplňující dotazy můžete položit dodatečně emailem.

Registrace na e-mailu info@nutrilka.cz nebo formulářem níže. Do emailu/formuláře prosím napište vaše jméno a na jaký kurz a termín se hlásíte.

Telefon: +420 777 69 39 77 

V potvrzení registrace emailem vám pošleme fakturu s údaji k platbě převodem na účet. Odkaz na kurz obdržíte emailem v den konání, pokud bude Vaše platba připsaná na náš účet.

Zároveň budeme rádi, když do komentářů nebo registračního emailu napíšete, co byste se na kurzu rádi dozvěděli.

těhotenská cukrovka - jak chytře zvládnout dietu

ON-LINE, neděle 19. 2. v 9:00

Obsah kurzu:
1. Diagnostika těhotenské cukrovky
2. Dieta při těhotenské cukrovce
3. Počítání sacharidů
4. Glykemický index a jak s ním pracovat
5. Vhodné a nevhodné potraviny
6. Na co si dát ještě pozor - sladidla a další
7. Jak využít nástroje typu Kalorické tabulky
8. Dostatečný prostor pro vaše dotazy

Místo konání: ON-LINE, odkaz obdržíte v den konání

Cena: 400,-/osoba

Délka trvání: 90 minut

OBDRŽÍTE ZÁZNAM, který budete mít k dispozici ještě 2 týdny po konání kurzu. Nemusíte se tedy připojit přímo v daný termín. Doplňující dotazy můžete položit dodatečně emailem.

Registrace na e-mailu info@nutrilka.cz nebo formulářem níže. Do emailu/formuláře prosím napište vaše jméno a na jaký kurz a termín se hlásíte.

Telefon: +420 777 69 39 77 

V potvrzení registrace emailem vám pošleme fakturu s údaji k platbě převodem na účet. Odkaz na kurz obdržíte emailem v den konání, pokud bude Vaše platba připsaná na náš účet.

Zároveň budeme rádi, když do komentářů nebo registračního emailu napíšete, co byste se na kurzu rádi dozvěděli.

Jak jíst při prediabetu a cukrovce 2. typu

ON-LINE, sobota 11. 2. v 9:00


Obsah kurzu:
1. Diagnostika prediabetu a DM2
2. Léčba (pre)diabetu včetně různých doporučených typů stravování
3. Počítání sacharidů
4. Glykemický index a jak s ním pracovat
5. Vhodné a méně vhodné potraviny
6. Na co si dát ještě pozor
7. Jak využít nástroje typu Kalorické tabulky
8. Dostatečný prostor pro vaše dotazy

Místo konání: ON-LINE, odkaz obdržíte v den konání

Místo konání: BŘECLAV, Nutrilka s.r.o., Sady 28. října 682/5, 690 02 Břeclav, 2. patro

Cena: 400,-/osoba

Délka trvání: 90 minut

U ONLINE KURZU OBDRŽÍTE ZÁZNAM, který budete mít k dispozici ještě 2 týdny po konání kurzu.

Registrace na e-mailu info@nutrilka.cz nebo formulářem níže. Do emailu/formuláře prosím napište vaše jméno a na jaký kurz a termín se hlásíte.

Telefon: +420 777 69 39 77 

V potvrzení registrace emailem vám pošleme fakturu s údaji k platbě převodem na účet. Odkaz na kurz obdržíte emailem v den konání, pokud bude Vaše platba připsaná na náš účet.

Zároveň budeme rádi, když do komentářů nebo registračního emailu napíšete, co byste se na kurzu rádi dozvěděli.


FORMULÁŘ PRO PŘIHLÁŠENÍ

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů zadaných do formuláře za účelem reakce provozovatele webu na odeslanou zprávu.